"Ik help je graag werken aan meer
zelfvertrouwen, vaardigheid en energie."

Over Onwork

Ruim 10 jaar geleden ben ik, Muriel Gijsbers, begonnen met Onwork. Daarvoor heb ik met veel plezier in dienstverband gewerkt als consultant en assessmentpsycholoog binnen zowel commerciële als niet-commerciële organisaties. Als ondernemer vind ik - naast de inhoudelijke kant van mijn vak - uitdaging in de verschillende rollen die ik vervul en mensen die ik ontmoet.

Achtergrond en meerwaarde

Mijn meerwaarde als Arbeid- & Organisatie psycholoog in de rol van adviseur, coach of behandelaar maakt dat (onderliggende) problemen en verschillen tussen werkstress en psychische verschijnselen zoals burn-out, depressie en angst juist worden geduid. Ik combineer mijn psychologisch kennis en vaardigheden met mijn kennis over arbeid en organisaties. Mijn psychodiagnostische achtergrond maakt ‘ad hoc’ verdieping mogelijk en onderbouwt beslissingen objectief en vergroot de kwaliteit van adviezen. Soms speelt er meer dan op het eerste zicht lijkt.

Visie

Voordat ik psycholoog werd hield ik me meer bezig met de lichamelijke kant van gezondheid (Fysiotherapie en Bewegingswetenschappen). Deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn huidige praktijk. Ik geloof dat we optimaal functioneren wanneer ons hoofd en lichaam als een geheel werkt. Onze leefstijl vormt daarin de basis.

Ervaring

Ik ben gedragswetenschapper en volg nog steeds met veel plezier postacademische en praktische scholing. Daarnaast neem ik deel aan verschillende intervisiegroepen om kennis en ervaring uit te wisselen met collega’s. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en op de hoogte van de nieuwste inzichten op ons vakgebied.

drs. Muriel Gijsbers
Coach, psycholoog NIP en
registerpsycholoog Arbeid & Organisatie NIP

 

Samenwerkend team

Samen met collega psychologen bieden we advies en individuele begeleiding voor uiteenlopende vraagstukken over gedragsmatig, cognitief, psychisch en psychosociaal functioneren in de context van werk. Ieder heeft daarbij zijn eigen inbreng, expertise en werkwijze.

Kwalificatie

Wij zijn gekwalificeerde psychologen verbonden aan het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dit is de landelijke beroepsvereniging van en voor psychologen.

Gebruik instrumenten

Om snel informatie in te winnen wat er aan de hand kan zijn en de kwaliteit van een advies te vergroten worden professionele psychodiagnostische instrumenten ingezet zoals tests, vragenlijsten of praktijkopdrachten en simulaties wat nabootsingen zijn van situaties uit de werkelijkheid in een rol met tegenspeler(s). Het doel is inzicht krijgen in specifieke praktische vaardigheden en gedrag. Ook zetten wij rollenspellen in om effecten van eigen gedrag bewuster te worden door de directe confrontatie daarmee. Het maakt de stap naar nieuwe vaardigheden op de werkvloer kleiner en logisch.

Meer weten? Bel ons op: +31 (0)20 771 9110

Muriel zoekt naar verbintenis en begeleidt praktisch met oog voor de gevoelskant.
Zonder de ander te kwetsen, confronteert en nuanceert zij op een prettige manier. Dit doet zij met humor en relativeringsvermogen waardoor zij helpt dingen lichter en luchtiger zien."

Machteld List, psycholoog

Ik heb een vraag over Onwork en/of een medewerker:

We zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden of contact opnemen.